Hvad vi kan gøre for dig

Det er vigtigt for os, at du kan vælge mellem sikre og billige lån. Det kan nemlig være en fordel, så du også føler, at du får et godt og billigt lån med en gode rente, men også at du får en god behandling hos den låneudbyder du vælger. Dette er årsagen til, at vi kun har taget de mest troværdige låneudbydere med på denne side, som også udelukkende har billige lån. Vi har efterhånden en del erfaring med låneudbydere, og vi ved nu, hvilke der behandler deres kunder bedst.

Vores billige lån til dig

Du har muligvis set ovenstående billige lån, som vi tilbyder dig her på siden. Vi har som formål at sikre at du får følgende:

  • Sikre lån
  • Billige lån
  • Hurtige lån
  • Gode låneudbydere

Du har måske set de samme lån, som vi har, på andre hjemmesider. Vi oplever dog ofte, at vi har bedre priser på vores lån, da vi er dygtige til at konkurrere. Hvis du vil vide mere om os, kan du læse mere om os her.

Du vil opleve, at mange af låneudbydere, gode såvel som dårlige, har forskellige vilkår og krav. Vi foreslår, at du ansøger et par stykker, da det i sidste ende vil gøre dit endelige lån endnu billigere. Der kan som altid sås tvivl, om den låneudbyder du henvendte dig til, er den bedste låneudbyder for dig, hvorfor du også gør klogt i, at henvende dig direkte til nogle forskellige låneudbydere, da du så har en bedre chance for at høre nærmere. Dette kan du gøre ved f.eks. at ringe til dem, sende dem en e-mail eller anvende den chat funktion de oftest har på deres hjemmeside. På denne måde, kan du hurtigt finde ud af, om dette er låneudbyderen for dig eller ej.

Som tidligere nævnt, har vi nøje udvalgt de låneudbydere, som vi viser her på siden. Vi opdaterer løbende de låneudbydere, som vi stiller til rådighed her på siden. Vi sørger altid for, at vores låneudbydere stiller relativt få krav til dig som låneansøger. Pengeinstitutter som traditionelle banker og kreditinstitutter stiller oftest sikkerhed til, hvad du skal bruge penge til. Dette skal du ikke hos vores låneansøgere. Du besidder fuld anonymitet under hele låneprocessen, udover låneudbyderen og dig selv.

Hvad kan du forvente fra de forskellige låneudbydere?

Du vil typisk opleve, at de krav som låneudbyderne kan finde på at have, oftest varierer en smule. Nogle låneudbydere, udsteder billige lån, som du kan tage fra en alder af 20 år uden at have en bestemt månedlig indtægt. Her kan det så være, at en anden låneudbyder stiller krav til månedlig indkomst og gerne vil have, at du som lånetager er mindst 25 år gammel. Dog kan det så være, at den sidstnævnte låneudbyder lader dig tage større lån til en bedre rente. Nogle låneudbydere tilbyder heller ingen lån til ansøgere, som er registreret i RKI (Ribers Kredit Information).

Vi har her på siden, gjort vores bedste for at vise alle de krav som de forskellige låneudbydere har til dig som kunde. Vi checker manuelt op på låneudbydernes krav hver eneste uge, så vi kan sikre, at du får den helt rigtige information.

Så kort sagt er vi din gratis service her på siden, som hjælper dig med at få den bedste låneoplevelse.

Har du feedback til os?

Vores hjemmeside er bygget op på din feedback som fundament. Vores side er udelukkende tilpasset dig som forbruger, så du kan få den bedste oplevelse mulig. Hvis du har noget feedback eller lignende, så skriv endelig en e-mail til: feedback@skræddersyetlån.dk